Fixa mamma-magen

Att få barn och bli mamma är något som verkligen gör livets pussel mer komplett. När det nya lilla livet tittar en in i ögonen så vet man att det var värt ryggvärken, svullna ben och fötter som kändes som ankfötter - för att inte tala om smärtan vid förlossningen. Allt det känns oviktigt när man håller sitt barn. 

Men bara för att man blivit mamma betyder det inte att man har gett upp rätten till sin egen kropp och som ni alla vet så ser magen inte riktigt ut som förr när man har burit ett barn eller två. Det finns hudbristningar, och dom kan jag leva med, och det blir som en liten "pung" som hänger ner och den vill ja INTE leva med. Den går inte heller att träna bort och då finns det bara ett alternativ kvar. 

Det är OK att lägga sig under kniven

Plastikkirurgi, eller estetisk rekonstruktion som det kallas, är något som allt fler väljer att göra och det är ett bra sätt att få tillbaka den kropp man hade innan förlossningen. Du kan läsa mer på Erklinik.se där du också kan boka in behandlingar av olika slag. 

Det är många modeller, och även andra kvinnor, som väljer att göra något åt sin mamma-mage och jag kan bara se till mig själv. Det fick mig att må bättre efteråt och nu kan jag vara den mamma och kvinna i karriären som jag väljer, utan en mage som fladdrar omkring!

9 Apr 2022