Hos frisören kan jag njuta

Det är få ställen man kan slappna av så mycket som hos frisören! Att sitta där och bli ompysslad av ett proffs på hår är nästan som terapi. Medan hon berättar om de nya produkterna hon köpt in från sin frisörgrossist kan jag sitta och bläddra i en tidning och ändå vara med i samtalet. 

Snart är det dags för ett nytt härligt besök och jag har redan börjat fundera på en ny modern frisyr. man vill ju inte stanna kvar i samma frissa hela livet eller hur? Den stora frågan är om jag ska behålla min naturliga hårfärg denna gång eller om jag ska lägga i färg?

Brunt med ljusa slingor

Det är en kombination jag sett en del ha nu. Det var ju jättevanligt på 90-talet men det verkar komma tillbaka. Men själv lutar jag nog mer åt det röda hållet, eller jordtoner kanske. jag får ta ett samtal med frisören så vi kan komma på något att göra. 

Jag har bokat in tre timmar i alla fall, så jag vet att vi hinner med lite jobb och inte bara klippa lite i topparna och luggen. Jag vill ju ha en stor förändring och då får det ta lite tid. Sedan får det bli en förstärkt fika på stan för jag lär ju bli hungrig när jag sitter där i stolen med saxen i huvudet. Undrar om de tycker det är okej om jag tar med en frukt? Det har jag aldrig tänkt på förut! Jag måste fråga. 

8 Apr 2022