Inte fel med en bra bronzer

Det finns ofta många guider på nätet som talar om vad man bör ha i sin sminkväska. En sak jag själv tycker är bra om det finns, det är en bronzer. Den ger huden en ton som ser solkysst ut. Så det kan vara bra att ha den, om man inte solat tillräckligt. Då det finns många sorters bronzer, så kan det vara bra att jämföra dem mot varandra. Det kan du göra via bäst i test 24.

Det är viktigt att välja en bronzer som ligger nära din egen hudton. Det är inte snyggt om den är alldeles för mörkt, för då ser det bara konstlat ut. Det ska vara så naturligt som möjligt. 

Hitta rätt solpuder för dig

Bronzer kallas även för solpuder ibland, just för att den ger dig lite som att vara solbränd med den. För att du ska hitta rätt typ av bronzer, så är det som sagt viktigt att utgå från din egen hudton. Du kan med fördel testa den på din hals. Den ska vara en till två toner mörkare än din egen hud.

Fundera även på om det ska vara en matt bronzer eller om det ska vara en som glänser mer. Det finns bronzer både i puderform och som kräm. 

En del bronzers har även SPF och det kan vara en fördel att satsa på. Det är alltid viktigt att skydda sig mot solen och de farliga UV strålarna. 

10 Jul 2022