Förbättra och försköna

Vad tycker du om plastikkirurgi? Jag är så fascinerad av det alltså! Mina favoritprogram på TV handlar om sådana där extrema makeovers där man genom plastikkirurgi förvandlar riktigt fula människor till vackra diton. Samtidigt är jag helt livrädd för att själv lägga mig under kniven, även om jag allvarligt överväger att göra det ändå. Jag är dels rädd för själva operationen och återhämtningen och dels över resultatet. Tänk om det inte skulle bli som man önskar? Tänk om något skulle gå fel? Sedan är jag rädd för att det kommer göra ont och vara jobbigt, samt över vad folk i min närhet skulle tycka och säga.

Rädslor håller mig tillbaka

Jag är lite för mycket av en räddhare faktiskt för innerst inne vill jag verkligen. Jag skulle börja med att förminska näsan som jag alltid har hatat med så stark intensitet. Därefter, om det gick bra, så skulle jag förstora brösten. Kanske hade jag blivit en sådan där som hela tiden bara ville göra nya operationer och aldrig blev nöjd. Det är en annan rädsla jag har.

Om/när jag samlar tillräckligt mod för att faktiskt boka tid för plastikkirurgi Göteborg så skulle jag välja min klinik med väldigt stor omsorg. Jag har redan bra koll, fastän jag inte är redo att ta steget än.

Sedan ska vi inte snacka om den ekonomiska aspekten förresten. Herregud vad dyrt det är med plasiktkirurgi! Det är många resor, utekvällar och snygga kläder man försakar... men det är det nog värt faktiskt.

19 Sep 2019