Hitta rätt klänning till bröllopet

Är det så att du har planer på att gifta dig? Kanske ni ska ha en bröllopsceremoni i Skåne eller på en annan bra plats. Oavsett var ni ska gifta er, så är det ju detta med att hitta rätt bröllopsklänning innan dess. Det kan vara rena rama djungeln med detta. Men det ska vi försöka göra något åt här i denna blogg idag. Så fortsätt läsa för att få en massa bra tips.

Så hittar du din klänning

Första steget är att tänka igenom din budget. Vad får klänningen kosta? Det finns klänningar i alla olika prisklasser så det gäller att veta vad din får gå på. Räkna även med accessoarer så som tiara, festväska och skor.

Du bör påbörja jakten på den rätta klänningen minst 6 månader innan bröllopet. Se till att undersöka vilka butiker och sömmerskor som finns.

Du bör även fundera på vad det är för stil på klänningen som du vill ha. Ska det vara klassiskt, eller romantiskt eller modernt?

Ett annat tips är att tänka på helheten, med allt från smycken till blombuketten och att ha ett bra färgtema. 

Det är du som ska älska din klänning, ingen annan, men ta gärna med dig smakråd när du ska testa olika klänningar. Missa inte heller att njuta av att leta efter den perfekta klänningen. Det är den del av förberedelsen många blivande brudar gillar att göra. Så passa på att ha lite kul när du letar!

21 Sep 2018