Lyxigt semestrande

 

Det har ju blivit så populärt att semestra på Mallorca, Ibiza och Teneriffa. Jag älskar alla de öarna. Jag älskar Medelhavet! Tänk att du sitter på planet och bara väntar att få landa. Nedanför planet ser du ner i ett turkost hav. Längre bort ser du vita stränder. Flera vita båter och yachter ligger utspridda i havet. Du bara väntar på att planet ska landa och du får stiga ut i den där underbara värmen... och du vet att här kommer du att vakna de närmaste veckorna. Sedan när dagarna är slut, återvänder du hem och kommer inte tillbaka förrän om flera år igen. Men tänk om det var möjligt att komma tillbaka fler gånger än bara en gång om året?

Att ha ett ställe som bara är ditt

Här kan man kika runt om man skulle vilja ha ett ställe som man bara kan komma tillbaka till precis när som helst. Jag funderar på att köpa in mig i ett delat boende med flera andra i min situation, som vill ha ett ställe att alltid komma till, snabbt, bekymmersfritt och något som bara är ditt.

Det finns ju så mycket man kan göra på Mallorca. Det är inte bara bad och sol, även om det är huvudsaken för mig. Men det finns mera att göra. Här kan man läsa om olika saker man kan göra.

16 May 2017