Present till henne

Det kan vara svårt att veta vad man ska ge bort i present till sin bästa vän, mamma eller sin käraste. Det har nog alla någon gång varit med om. Man går runt i butiker och letar, funderar ut vad personen i fråga skulle behöva, vad hon stöter på för problem som skulle kunna underlätta hennes vardag i form av en present. Väldigt ofta händer det att man inte hittar något, man frågar henne vad hon önskar sig. Hur många gånger har man då inte hört att personen inte vill ha något eller har allt som behövs?! Jag tror vi alla har hört det någon gång och det kan kännas ännu svårare att hitta något att köpa till henne.

Utgå från den du ger till

Det kan till slut kännas frustrerande att inte hitta något att ge bort i present till henne och i slutändan kanske man bara köper något fint bara för att köpa. Visst kan det uppskattas också, men när det finns en baktanke till en present blir det utan tvekan mer personligt och något som kommer att vara ett minne för livet.

Det viktigaste är ändå att utgå från personen och inte presenten. Vad saknar hon i vardagen? Är det något hon har nämnt för länge sen som hon skulle behöva eller något som hon kan relatera till något roligt ni haft gemensamt? Man skulle kunna spana efter en present utefter något som symboliserar eran vänskap eller som påminner om en rolig händelse ni tillsammans har upplevt. Det blir lättare om man tänker utifrån personen och vad hon faktiskt behöver och därifrån kan man krydda till presenten med ett roligt fotokollage eller liknande som hon garanterat kommer att uppskatta. Varför inte också lägga till ett roligt citat som symboliserar er två.

Gör något tillsammans

En rekommendation är att ge bort en upplevelsepresent som ni båda kan ta del av, något ni gör tillsammans och skapa fler minnen ihop. Det är något som garanterat kommer uppskattas och som sent kommer glömmas. Till exempel en äventyrlig ballongflygning, en weekend i en ny stad, eller något avkopplande som spa tillsammans. Oavsett vad man väljer, ger en upplevelse nya erfarenheter och skapar nya minnen. Vem vill inte ge en minnesvärd present som är oförglömlig?

13 Jul 2017