Smyckestrender


Det har alltid gått trender och mode när det gäller smycken. Ser man till förra året (2016) så fanns flera gemensamma nämnare och teman bland de som ställde ut på Stockholmsmässan i Älvsjö. Bland annat kunde man se en röd tråd av retro-futurism, symbolism och fokus på autenticitet. De mest tonsättande trenderna som visades under förra året och som ses komma framöver över är bland annat minimalism, det ska vara sofistikerat och diskret. Det är även astro-mystik, med motiv så som stjärnor, månar och annat. Gärna med pärlor av olika slag. Andra influenser är magi, mytologi och sagor. Det är symboliska motiv med ädelstenar och kristaller. Det är ännu fler trender är så, det är spännande läsning. Du kan läsa mer här om detta.

Silver har varit mode genom alla tider!

Silversmycken är annars något som aldrig går ur tiden. Silver som material har länge använts och kommer troligen fortsätta att användas mycket framöver. Om du vill köpa smycken online med silver, så kan du besöka silversmycken.org. Hos dem hittar du mängder av snygga silversmycken online. I sortimentet finns halsband, örhängen, armband med mera. Med eller utan pärlor. Så kika gärna in på silversmycken.org om du vill ha ett tidlöst smycke.

Köp smycken online

Att handla smycken som finns på nätet är inte fel, då du ofta får ett bättre pris, samt att du dessutom inte behöver ta dig någonstans. Du kan handla från många olika butiker, i Sverige eller utomlands. Det är enkelt att köpa smycken online!

10 Jan 2017