Vidga mina vyer, låt oss åka till Kuba!

En sak jag älskar att göra, det är att resa! Då gärna rundresor på olika platser som inte alla reser till. Det innebär att jag helst undviker charter. Dock har det väl hänt att jag åkt på en och annan solresa! Men, att resa runt, och se nya saker och upptäckta länder är så mycket roligare och intressantare. Jag har nyligen fått upp ögonen på Kuba! Jag vet inte så mycket om det, mer än att det är här Havanna ligger, det tillverkas cigarrer där samt att jag tror det var här Hemingway höll till? Jag har sett att det finns en resebyrå som erbjuder resor till Kuba. Dessa heter Inca Tours. Med dem funderar jag att boka en rundresa kring Kuba! Så att jag får se så mycket som möjligt.

Fler resor hos Inca Tours

Inca Tours har en mängd intressanta resor. En annan resa jag gärna skulle vilja göra, utöver Kuba, det är att besöka Costa Rica. Detta är tydligen ett väldigt litet land och det går att ta sig från inlandet ut till kusten på en dag eller två. I detta land så finns det över 500 000 olika arter av både djur och växtlighet. Så det måste ju vara riktigt stora chanser att få se dem i verkliga livet.

Nu får det ju bli en resa i taget, och jag är ju inte miljonär. Det lutar åt att först ta en rundresa till Kuba i år och sedan spara undan så att jag kan boka en resa till Costa Rica nästa år!

7 Apr 2017